Kantinebranchens nytænker

Spiret op af den jyske muld for at gøre madoplevelser i særklasse til hverdag for SMV’er i hele Danmark. En bid af gangen.

“Ligesom en velsmagende ret, tænker vi alle grundsmagene ind for ordentlig kantinedrift.

Det skal hænge sammen hele vejen rundt. Ikke bare på papiret.

Markedet er mættet af kommercielle kampvogne, som tænker på leverandørbonus og besparelser i køkkenet. Vi bygger i stedet vores forretning på nærvær, frihed og kvalitet - for at skabe mere sammenhæng mellem forventninger og løsninger i landets kantiner.”

Jakob Brønd, Gastronaut og grundlægger af Gastro Kantiner

“De bedste serviceoplevelser skabes af de folk, som trives på deres arbejdsplads – så vores mest fornemme opgave er at se, anerkende og udvikle hinanden i Gastro Kantiner. 

Det er så fundamentalt, at vi skaber trivsel. Det giver 10 gange igen ude hos kunderne, fordi de mærker forskellen, når serviceoplevelserne er i særklasse. De mærker, at vi står sammen. Skulder ved skulder - høj som lav.”

Nikolaj Kongsrud, Gastronaut og adm. direktør for Gastro Kantiner

Hvem er Gastro Kantiner? Mød os her i videoen

Mere end en frokostordning

Ikke for alle. Men for de rigtige. 

Hos Gastro Kantiner tilbyder vi kantinedrift i særklasse for Danmarks SMV’er, der er parate til et løft i nærvær, frihed og kvalitet. Sammen vil vi skabe Danmarks bedste arbejdsplads.

Kantinen er nogle af jeres dyreste kvadratmeter. Derfor skal samarbejdet med jeres kantineleverandør være en god investering, som dyrker trivsel på arbejdspladsen gennem velsmag.

Fra dagens første, intense kop kaffe til gå-hjem-mødet og take away. Vi er meget mere end en frokostordning og dyrker tilpassede løsninger på et niveau, der ikke er set før. 

Kunderne skal nemlig tilbage i fokus i kantinebranchen. Og ved at give vores passionerede kokke friheden til at udleve håndværket, slipper vi madglæden løs i jeres køkken.

Erfarne kræfter med en ny tilgang til kantinedrift

På visitkortene står der ‘Gastronauter’. Fordi vi er opdagelsesrejsende i det kulinariske univers.

Bag Gastro Kantiner står grundlægger, Jakob Brønd, og direktør, Nikolaj Kongsrud - men hele teamet er afgørende for succesen. Det handler om at lykkes i fællesskab, så I ikke er tvivl om, at vi fra køkken til kontor er til for jeres skyld.

Hjemmebanen er kantinen, køkkenet, catering, café, reception og servicebranchens muligheder. Siden 2018 i egen virksomhed med hovedsæde i Viborg - for skal man starte en virksomhed, så kan man lige så godt gøre det i verdens navle, ikke sandt?

Sammen har Jakob og Nikolaj over 40 års erfaring i kantinebranchen med ophold hos flere af landets leverandører.

Men lysten til at gøre en større forskel og skabe en anderledes tilgang har igen bragt dem sammen, så det fælles hjerte for en stærk virksomhedskultur og madglæde spirer. 

Vi kan se og mærke, at moderne arbejdspladser i hele landet er sultne efter en anderledes tilgang til kantinebranchen. Hvor der kommer mere gennemsigtighed i prismodellerne, mere kvalitet på tallerkenen, og hvor en aftale er en aftale. 

Netop den sult, stiller vi hos Gastro Kantiner. Velbekomme.