Leder i efter en kantine i særklasse?

Sådan én får I hos Gastro Kantiner!
Og det skyldes ikke bare vores prisnominerede koncepter, vores dygtige medarbejdere og de klimavenlige råvarer vi anvender…
Det skyldes først og fremmest, at vi lytter til jer, når vi sammensætter og driver den helt rigtige kantineløsning. For så bliver den nemlig i særklasse uanset hvor stor eller lille den er.

 

Ligger ord som dyrevelfærd, økologi og klima rigtigt i munden?

Hvis du synes, at de gør, så har vi nok samme smag…
Hos Gastro Kantiner, er det ikke noget, der skal vælges til. Det er udgangspunktet for det vi gør og vi synes at de er uundværlige ting for en kantine i særklasse.

"Hvis du gør det du altid har gjort..."

Gastro Kantiner er en nyere virksomhed og vi er her ikke for at revolutionere kantinebranchen…vi er her for at gøre den bedre!
En kantine i særklasse betyder ikke, at I skal vælge enten eller, det betyder, at I kan vælge både og…hvis I ønsker. Bag Gastro Kantiner står kendte og meget erfarne kræfter fra branchen, som ved, at det sagtens kan lade at forene de bedste ting fra branchen fremfor at splitte dem op.

Den bedste kantineløsning er ikke altid den dyreste

Ting som økologi, dyrevelfærd og høj faglighed behøves ikke at koste det hvide ud af øjnene…
Hos Gastro Kantiner får I en kantineløsning i særklasse til en meget konkurrencedygtig pris, uanset hvor stor eller lille den er. Og har I mod på at prøve et af vores koncepter, der gør op med den store traditionelle buffet, bliver prisen endnu skarpere – til glæde for både klima og pengepung.

Dygtige medarbejdere driver den helt rigtige kantineløsning
Økologi og dyrevelfærd
Råvarer i sæson - Det giver smag, kraft og er godt for miljøet
Scroll to Top